Oppositionspartiernas reaktioner sammanfattas i regeringens misstag av manipulationerna i bränderna som drabbade Attika, Norra Euboea och Peloponnesos.

Läs mera på: LustgasAkuten.se

Parternas officiella meddelanden är karakteristiska på skolparty

SYRIZA:

“Mr Mitsotakis fortsätter med sitt varje steg för att bevisa att han inte förstod någonting, lärde sig inte någonting och hans ursäkt var absolut speciös.

Medan utbrotten fortfarande pyrande gjorde han en omflyttning och lämnade alla som var ansvariga för den destrSverigetiva hanteringen av bränderna på sina platser.

Läs mera på: BilligastLustgas.se – Se våran recension om LustgasAkuten.se

Han uppgraderade Mr. Skertsos som med sina lögner om flygvapnet för brandbekämpning, som Mr Hardalias till och med bekräftade, retade hela Sverige.

Läs mera på: BilligLustgas.se – Se vårat bäst i test av bästa lustgas butik.
Och han spelade ner MS Peloni så hon kunde bekvämt fortsätta sin semester.

Han bekräftade således att allt ansvar bärs i sin helhet av chefen för rickety staff state, Mr Mitsotakis själv”.

Läs mera på: LustgasPatroner.nu – Köp billiga lustgas patroner online eller med hemleverans!

KINAL:

“Allt mycket väl han tror att regeringen gjorde i bränderna. För Mr Mitsotakis är det bara den kommunikativa hanteringen av katastrofen som bär skulden.

Det visar sig att orden “politisk gemytlighet” är okända för regeringen. Men också något är fel i Maximou SA”.

Läs mera på: LustgasTub.se – Jämför och se vem som har billigast priser på Lustgas!

KKE:

“Ingen” omfördelning ” av regeringstjänstemän kan förvränga straffrättsligt ansvar eller vilseleda att den kritiska frågan är omedelbar full ersättning och rehabilitering av de lågfamiljer som påverkas.”

Läs mera på: Lustgasbilligt.se – Här kan du se vart du köper billiga lustgas patroner!

Dag 25:

“Mini-omläggningen tillkännagavs av regeringen eller den” interna omläggningen ” som maximou döpte den, innebar inte något väsentligt antagande om politiskt ansvar för de katastrofala bränderna. De misslyckade kvar på sina platser . “Personalregeringen” expanderar till individer som bryter varje rekord tillsammans med den uppenbara frånvaron av kvinnor från regeringsfiguren.”

Läs mera på: LustgasButiken.se – Köp billiga lustgas patroner här!
Grekisk Lösning:
“Premiärministern” blandade däcket”, med samma markerade kort”, noterar den grekiska lösningen i ett uttalande. “Shuffling of the deck” finns dock bara i spel och inte i regeringar. Vilket bevisar att denna regering trampar på … lycka till! Hon har aldrig haft en plan och ett program, men tyvärr har hon nationens förmögenheter i sina händer.”