TV-tillverkare är också mycket aktiva i att använda röstfunktioner. På LG-TV kan du redan utfärda kommandon endast med röst (till exempel byta skärm till Xbox; öka volymen med…). I Streamtajm från Dreamfilms.se TV, om bara enheten stöder en mikrofon, kan du skriva in objekt i textfältet med vår röst. Jag har testat hur det fungerar själv-det är riktigt bra i det avseendet. Inte bara Det, Android TV kan du också överföra den för närvarande visade bilden till din smartphone / surfplatta direkt till din TV, med bara ett klick.
Smarta TV apparater då? Det vill säga”hur man gör en Smart TV”?

Det här är inte en lätt fråga, särskilt eftersom marknaden för set-top-boxar är väldigt, väldigt bred. Låt oss säga att du har en gammal TV med en HDMI-utgång som inte erbjuder några “smarta”alternativ på egen hand. Det kan också vara lite annorlunda – du köpte nyligen en TV som saknar sådana funktioner eftersom du styrdes huvudsakligen av priset. Men vill du dra nytta av vad marknaden erbjuder för närvarande-och därför ansluta din TV till internet och använda olika streamingtjänster. Vad ska jag göra då?

Svaret på sådana behov är speciella set-top-boxar, vilket väsentligt utökar kapaciteten hos den centrala multimediaenheten, som är en TV. I det här fallet bör du vara uppmärksam åtminstone på Apple TV-en liten enhet utrustad med tvOS-systemet, som perfekt kombinerar med andra Apple-enheter i ditt hem. För att styra den här enheten är en fjärrkontroll och tyvärr Siri, som inte är tillgänglig i vårt land, tillräckligt. Ägarna till denna dongle är tvärtom mycket glada och berömmer sig åtminstone med AppStore rika bibliotek där.