Termen “samtidiga anslutningar” avser i allmänhet antalet enheter som kan anslutas till VPN-tjänsten och prata med internet samtidigt. Till exempel, när jag körde över hela landet och arbetar i mitt hotellrum på natten, hade jag ofta både min MacBook Pro och iPad ansluten till Internet.

Bäst VPN 2022 | Jämför de 10 Bästa VPN-tjänsterna

Jag använde MacBook Pro för att skriva, hålla iPad öppen för att göra sökningar och hitta stödjande information. Båda dessa var anslutna till internet på en gång. Detta var möjligt eftersom VPN-tjänsten jag använde får upp till tre anslutningar öppna på en gång.

Detta är också ett bra sätt att ge stöd till VPNS.se mer än en familjemedlem på en enda prenumeration. Generellt finns det ingen bra anledning för en VPN-leverantör att tillåta mindre än två eller tre anslutningar. Om din leverantör bara tillåter en, hitta en annan leverantör. Vi gav extra poäng i vår VPN-katalog till de leverantörer som tillät tre eller fler anslutningar.

Mer info hittar du på: test: bästa vpn-tjänsterna för att surfa anonymt